Blue Valentine

10 dagars filmescapism lider mot sitt slut. Om en liten stund kommer vår väntan på att bli insläppta i biosalongen vara över för i år. Tre filmer kvar att se idag sen är filmäventyret slut för den här gången. Det har varit en fantastisk festival, några skitfilmer fick vi på slutet men inga som vi direkt deppar för. Idag däremot har vi höga förväntningar, först ut är Blue Valentine med Michell Williams i en av huvudrollerna. Jag tror att det kommer att bli en höjdarfilm. Williams är en duktig skådespelerska, vi såg henne häromkvällen i en annan film, Meek´s Cutoff, men den tror jag inte kommer upp på repertoaren.
Nu återstår bara Oscarsgalan, sen är det slutpratat om film här på ett tag… 😉

Blue valentine, Derek Cianfrance. Stark amerikansk independentfilm om ett gift par, som vill hitta tillbaka till varandra och kämpar med sin relation. Michelle Williams och Ryan Gosling är omtalat övertygande i rollerna som Cindy och Dean, och nominerades till Golden globe-galan.

Annons

1 tanke på “Blue Valentine

  1. Blue Valentine verkar intressant! Hoppas du skriver lite mer om de filmer du gillat bäst. Jag tyckte nog att alla våra var bra…även om jag inte helt köpte Run if you can igår. 🙂

    Trevlig biosöndag!
    Kram Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s