Hej! Så roligt att du hittade hit och att du överväger att anlita mig som din bröllopsfotograf!

Jag jobbar som frilansfotograf i Göteborgsområdet. Den huvudsakliga inriktningen är porträtt- och bröllpsfoto i reportagestil. Här på bloggen skriver jag om mina fotouppdrag och om sådant som ligger mig varmt om hjärtat: foto, film, konst och musik och så blir det väl en del trivia också, bl.a en hel del dokumentation av Göteborgs gatuliv. Jag fångar ögonblicken! Have fun!

För bokning, priser eller andra frågor skicka ett mail till solveig.holstein@gmail.com eller ring mig på telefon + 46 (0) 709 40 92 41

Mvh//Solveig Holstein

Annons

4 tankar på “

  1. Hej

    Jag och min sambo planerar bröllop den 25/8 och undrar lite över porträttfotografering innan bröllopet, under vigsel samt utanför kyrkan. Har du någon prislista vad gäller fotografering, redigering, rättigheter till bilder etc?

    Hör gärna av dig till 070-7274151 alt per mail.

    Hälsningar

    Ulrika Stålhammar

  2. Visst är han vacker, min son, Alf-Gunnar och vilken brud! Han är äldst av fyra lika vackra pojkar! Hälsningar från Mamma Ulla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s