Porträtt: No name # 31

Jag lade märke till henne för att hon såg så glad ut. Hon promenerade med sin barnvagn i Haga och hela hon strålade. Jag tyckte att hennes mössa eller huvudbonad kanske det heter var snygg och när jag stannade upp henne kommenterade jag den. Jag sa att jag terroriserade folk på stan med min lilla pocketkamera och hon brast ut i ett härligt gapflabb. Inget snack om vad eller varför här inte, men jag sa ändå att det kan hända att du hamnar på min blogg, – är det ok för dig? – Visst sa hon och fortsatte att skratta.

Annons

2 tankar på “Porträtt: No name # 31

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s