Porträtt: No name # 30

Han väntade på Älvsnabben vid Rosenlund, jag var där för att kolla tidtabellen. Han verkade inte ha bråttom men däremot verkade han lite otillgänglig, så jag frågade mest för att testa ”mitt mod”.. 😉 Han svarade snällt att visst var så god, du kan fotografera mig om du vill. Jag bad honom att ställa sig mot bakgrunden som synes och att titta rakt in i kameran. Han kom från Iran och studerade här sa han, men han pratade inte svenska. Undrar vad han bär med sig för historia?

Tidigare No name hittar du här på min gamla blogg.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s