Gott nytt år

Bara några timmar kvar på det gamla året. Ofattbart att det redan gått ett år! Jag tycker nästan det är kusligt så fort tiden går. Är det bra eller dåligt? Och om bara några timmar är dags att gå till Skeppsbron för att titta på Göteborgs-Postens storslagna fyrverkeri. I år tänker jag bara stå och beundra fyrverkeriet utan kamera, stativ och slutartider. Livet är inte bara häftiga bilder, jag tränar mig på att bara vara också, annars blir ju livet bara sedd bakom en lins, och det är ju inte det verkliga livet.

Men en fotoblogg utan bilder är ju tråkigt, så jag lägger upp en glad bild från förra året (snart) och med den vill jag tacka för i år och önska Er alla ett fantastiskt Gott Nytt År!

Emelie med sin lilla sötnos till son en härlig septemberdag 2011. Bilderna från den fotograferingen kan du se här.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s