Mot nya mål 2012

Mitt arbetsrum fungerar även som gästrum, och det har varit upptaget hela jul och nyårshelgen ända fram tills igår. Under hela den tiden har jag självvalt vare sig bloggat eller varit ute på internet, och nu känns det plötsligt som om att jag har jättemycket att ta igen.

Tidigare om åren har jag varit duktig med en summering över året som gått, men jag tror att jag skippar det i år, även om det blev en del coola bilder förra året.

Istället skall jag berätta om en annat sak.

Vi firade nyår hos våra musikaliska grannar, och tro det eller ej, men bland gästerna fanns en congalärare som var så sympatisk så jag anmälde mig som hans nya elev!! Vete i sjutton vad jag gett mig in på. Jag tror ju inte att jag har någon takt förutom i benen, men han påstår ju att han kan lära ut till alla så det blir upp till bevis. Jag skall berätta hur det går så snart vi börjat. Start v 6-8 onsdagar på Musikes Hus. Någon annan av mina bloggvänner som vill anta årets utmaning?

Så här ser han ut min blivande congalärare. Den här bilden tog jag på honom när min granne hade ett jazzjam på Ölrepubliken förra året.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s