Porträtt // Rebecca & Rocky

Julens bästa julklapp för släktens näst minsta, Rebecca, blev oväntat en liten bortsprungen kattunge som gömt sig i familjens garage. Jag tror att den fick namnet Rocky innan vi åkte hem igen.

Jag har jullov när det gäller kameror och privat fotografering, men det gick ju inte att låta bli att ta några bilder med iPhonen i alla fall när dom här spontana scenerna utspelade sig mitt framför näsan.

Annons

2 tankar på “Porträtt // Rebecca & Rocky

  1. naw så gulliga vi var jag och min kissemiss han var så söt och han pep så mycket första dagen han har växt det ser man men han är ändå och kommer altid att var min lilla bortsprungna lyckliga lilla katt unge han var som en nyckel till lyckan in mitt hjärta jag älskar min lille Rocky och solveig du är så himmla bra på att fotografera bilderna på Sara&Mats bröllop var jätte fina dessa bilder med ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Rocky♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    in my heart jag har lärt mig lite engelska i skolan det är bra så jag kan lite men jag skriver det på engelska♥ I LOVE YOU ♥
    ROCKY

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s