Where The Action Is

Vi tog ledigt från jobben och gick till Where The Action Is för att uppleva sommaren, och den glädje och gemenskap som musik kan förmedla. Huvudattraktionerna Coldplay, Glasvegas och The Ark var inte vårt förstahandval men det fanns andra mindre kända band att lyssna på också. Enligt GP så kom 25.000 personer inte undra på att mina bilder med pocketkameran blev närgångna. Jag fotograferar väldigt öppet så att dom som ser mig skall kunna säga ifrån om dom inte vill vara med på bild. Konstigt ändå att folk inte ger mig en smäll på käften så närgången som jag är. Hoppas jag slipper stryk, för det är ganska kul att fota när folk inte poserar.

Annons

1 tanke på “Where The Action Is

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s