Porträtt: No name # 43

Ibland hittar man små smultronställen när man minst anar det. Häromdagen kikade jag in på en nyöppnat innegård bredvid MUG (för dig som bor i Göteborg) och möttes av den här förtjusande tjejen som berättade att hon tillsammans med sin mamma hade startat den urläckra butiken som dom döpt till Floramor&Krukatös. Mamman är florist och dottern keramiker med raku som specialité därav namnet.

Som tur var hade jag med mig pocketkameran så jag fick ta en bild på både henne och mamman. Söt som honung och lika trevlig. Jag kunde inte välja vilken bild som blev bäst på henne. Vilken väljer du?

Ps! Du kan inte gå dit utan att handla…;) man blir så köpsugen av allt vackert som dom har.. själv handlade jag med mig dom vackraste blommor som tänkas kan till min balkonglåda som numera är snyggast i stan! 🙂

Annons

4 tankar på “Porträtt: No name # 43

  1. Åh, det lyder jo som et sted man bare SKAL besøge! jeg synes billede nummer 2 er bedst, men hun er virkelig fin – på alle 3!

  2. Vad kul att du hittat dit – visst är det en underbar butik. 🙂 Mamman hade tidigare blomsterbutiken vid Mariaplan (då stans bästa). Jag får gå dit med kameran någon gång… Bild 2 och 4 är mina favoriter!

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s