Göteborgsvarvet 2011

Göteborgsvarvet och filmfestivalen börjar bli mina vanligast återkommande bloggposter 😉 L sprang i alla fall varvet för 8:e gången. Han var ruskigt taggad innan loppet, och löpning gick fint ända tills den sista kilometern då blev han plötsligt jättetrött och tappade en hel del men kom ändå hem med resultatet 1:51:09 vilket jag tycker är ett jättebra för en glad amatör.

Och en sådan folkfest det blev! 43.500 löpare sprang i strålande solsken, i takt till häftig musik runt om i stan. Jag tog inte så många bilder som jag brukar göra, men här är några bara för att visa på stämningen.

Och så fick jag med en No name på slutet också….:)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s