Ruth & David

Eller mor och son kanske låter bättre…? Ruth är i alla fall min söta granne (som btw löptränar med min man under tiden som jag yogar med hennes man) ja ni fattar så goda grannar vi är? Ruth brukar påpeka när hon ser bilder som jag tagit att hon aldrig blir bra på bild och har sagt vid ett flertal tillfällen att hon skall boka tid för en fotosession med mig. Men tiden går och det blir aldrig av. Igår hur som helst stötte jag på henne och David när jag varit och handlat. Har du tid 5 min frågade jag henne medan jag drog iväg henne runt hörnet på huset – jo visst det hade hon ju och undrade givetvis vad det var jag skulle visa henne. När jag placerat henne mot väggen tog jag fram min lilla pocketkamera och började plåta. Precis som all mina ”offer” tog hon ju inte pocketkameran på allvar, så några bilder fick jag på henne i alla fall.

Kanske blir det en riktig fotosession i alla fall så småningom. (Puh, nu för tiden får man verkligen slita för brödfödan…)

Nu får ni gärna kommentera och säga vad ni tycker, Ruth behöver peppas! Jag ser ju på Google Analytics att ni finns därute. 😉

Annons

6 tankar på “Ruth & David

 1. Ruth blir alldeles fantastiskt fin på bild! Vilket underbart leende!! Ett förslag är andra glasögon som inte döljer så stor del av hennes glada och vackra ansikte…..

 2. Hvor sødt! Elsker også historien bag. Forhåbentlig kan Ruth selv se, at hun bliver strålende på billeder.
  Elsker at det er mor og søn-billeder!

 3. Jättefina bilder på Ruth och David – vilket leende. 🙂 Snyggt med kronhuset som fotobakgrund!

  Ja vi får ta och ses men nu till helgen åker jag iväg på jobb i en vecka (om nu flygen går västerut)! Vi hörs! 🙂

  Kram Karin

 4. Pingback: Barnporträtt: Sleeping beauty | Fotograf Solveig Holstein

 5. Pingback: Barnporträtt: Sleeping beauty | Bröllopsfoto och andra porträtt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s