Porträtt: Mikaela

Vi besökte samma elevutställning på Konstepedimin, hon var väninna till en av utställarna. Jag lade märke till henne genast, hon var klädd som en liten dam från 40-talet allt perfekt matchat. Hela hon var som ett levande konstverk. Jag frågade aldrig hur gammal hon var, men jag gissar runt 18 år.

Jag intervjuade henne lite. Hon berättade att hon började intressera sig för 40-50-talet i åk 7 på högstadiet och det inte bara handlar om kläder och mode utan allt som har med vintage att göra: konst, musik, litteratur, möbler osv. Härligt när man har ett intresse och brinner för något! När jag frågade om jag fick ta en bild på henne tyckte hon att det var jättekul, så en bild blev flera.

Jag skulle väl egentligen gjort bilderna svart vita men då hade ni inte fått se dom läckra färgerna… 🙂

Annons

2 tankar på “Porträtt: Mikaela

  1. Kanonfina bilder och häftig stil! 🙂

    Tycker absolut att vi får ta och ses snart. Vad tror du om en lunch eller kanske en fika efter jobbet?

    Kram Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s