Gravidfoto – Barnfoto – Familjefoto – Babyfoto

Som sagt, bytet till ny bloggdomän har både för och nackdelar, men lite så här kan det se ut när jag fotograferar annat än bröllop. Hoppas jag täckt in kategorierna nu.

Linda
Elinore
Lucy
Kalle och Axel
Familjen Viir
Barnfoto

3 tankar på “Gravidfoto – Barnfoto – Familjefoto – Babyfoto

  1. Med glädje återfann jag just din blogg i sitt nya hem här på WordPress. Det ser jättefint ut! Får man fråga vad som fick dig att byta ifrån Blogspot? Och vilka tycker du är de största skillnaderna sedan bytet?
    Jag längtar redan efter ditt nästa inlägg!

  2. Tack Tobbe! Roligt om du gillar min nya sida även om jag inte är färdig med den. En av anledningarna är att jag skall försöka göra något åt min hemsida och då skall WP tydligen vara bättre än Blogspot. Sen strulade Blogspot med överföringen av bilder till Facebook titt som tätt och det var också en anledning. Men som sagt allt jag gjort är ju nästan borta, så lite halvångest har jag. Ännu så länge kör jag gratisversionen och då är man helt låst. Med Blogspot kunde man ju ändra allt man ville efter fantasi och förmåga. Det går inte med WP, då måste man ha plugins eller lägga sidan på en egen domän vilket jag tänker göra. Forts. följer… Kul att du kom tillbaka! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s