Bröllopsfoto

Nackdelen med att byta bloggportal som jag nyligen gjort är att hela arkivet ligger på en annan sida. Man förlorar i princip alla sina bilder. Jag blev varse det nyligen när ett blivande brudpar inte hittade några bröllopsbilder bland kategorierna. För att råda lite bot på detta kommer här en liten bildkavalkad på några av förra årets brudpar samt länkar till några av favoritbrudparen.

Du kan bläddra bland bilderna i egen takt med pilarna längst ner på bilderna.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Maria och Peter
Helena och Kristoffer
Annelie och Andrew
Elinor och Robert
Helena och Josef
Lena och Leo
Camilla och Daniel
Caroline och Jerome
Maria och Sven
Nina och Janne

Dom flesta brudparen har inlägg både på porträtt, vigsel och fest, jag länkar bara till porträtten. Orkar ni se mer finns det under etiketten bröllopsbilder. Där finns 63 poster. 🙂

Annons

1 tanke på “Bröllopsfoto

  1. FIN den var där de dansar på kajen!

    Tack snälla för din kommentar! Nej, ingen ny action tror jag… beror på när du menar att det började 🙂 Jag kör ofta en blandning av actions som sista finish, lite av det ena och lite av det andra, som jag sedan gör till egna actions! Man får prova sig fram. Jag använder både Totally rad actions, Kevin Kubota och Pioneer Woman men absolut inte alla. Många hos ovanstående har samma funktion och ibland exakt samma utseende. När jag laddar hem dem kör jag igenom allihop på en och samma bild så jag ser vad jag gillar, flyttar upp de jag tror jag vill använda och testar ibland. På bröllopsbilden igår tror jag att jag använde följande efter den vanliga redigeringen (men osäker på vilken som kommer från vilket ställe): Pool Party (tror TRA) 35% opacitet + 10 i vanlig mättnad, warm up (PW) på kanske 40%, och så Oh Snap! (tror TRA) 15%. Dessutom kör jag på nästan alla bilder en Burn Out (tror TRA2) som jag anpassar med opacitet och lagermask. Lycka till 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s