Porträtt: No name # 33

På gatans catwalk mötte jag den här vackra tjejen som såg ut som en filmstjärna. Hon var inte så pigg på att bli fotograferad för hon blev aldrig bra på bild sa hon (?) men jag fick ta några bilder i alla fall.

Mitt lilla projekt har inspirerat två andra bloggarre här i Göteborg. Anna-Karin som har den fina bloggen Nancy and I har startat Hello Stranger, och Ann kallar sitt projekt för No Heads. Jag känner mig som en trendsetter … 😉 Jätteroligt!

Annons

1 tanke på “Porträtt: No name # 33

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s