Eta Carinae @ Club Jam, Valand

Fotouppdragen växlar, i helgen var det progressive metal på Valand med Eta Carinae som huvudattraktion. Då finns det två viktiga saker som gäller. Öronproppar och glugg med ljusstark optik! 🙂 Det var tredje gången som jag fotade det här bandet. (Här och här kan du se dom tidigare konsertbilderna). Det är både kul och utmanande. Mitt minneskort visade på crashed card på sista låten så jag fick snabbt sätta in ett nytt och leka ”Bröllopsfotografen” (ni vet i filmen där fotografen ”skjuter skarpt” med kameran) precis det gjorde jag, men kortet klarade sig som väl var.
Jag blir alldeles kallsvettig när jag tänker på att det faktiskt hade kunnat hända på en bröllopsfotografering. Hua!

Annons

4 tankar på “Eta Carinae @ Club Jam, Valand

  1. Tack! 🙂 Ja, minneskortet blev en mardröm! Hur länge håller ett minneskort egentligen, vet du det? Vet inte om ljuset var bättre, lite kanske? Jag fotade manuellt med 50mm/f 1.4 nästan hela tiden kanske var det det?

  2. Pingback: Eta Carinae | Fotograf Solveig Holstein

  3. Pingback: Eta Carinae | Bröllopsfoto och andra porträtt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s