Porträtt // Provfoto // Johanna & Peter

Efter över 20 år i branchen borde man ju ha blivit lite halvblasé och tänka ”ett bröllop till” typ… men det märkliga är att mötet med alla unga kära och lyckliga människor gör att det här känns inte som ett jobb, man blir smittad av lyckobaciller och blir bara så himla glad. Idag när jag träffade Johanna och Peter kände jag bara efter ca 33 sekunder att ”lycko mig” dom var ju bara så helmysiga, goa, kära, empatiska – är det här ett jobb på riktigt eller…?
Som vanligt tog jag några provbilder vid planeringsträffen för att det blivande brudparet skall få känna på lite hur det känns att stå framför kameran. Det gör underverk inför bröllopsfotograferingen senare, jag rekommenderar varmt att alla bröllopsfotografer testar det!
Johanna och Peter behövde ingen ”regi” alls, dom skötte sig helt och hållet själva. Solen sken, men attans vad kallt och blåsigt det var i vinden!

Jag ser verkligen fram emot det här bröllopet, det kommer att bli hur bra som helst. Kolla bara så härliga dom är tillsammans!

Vilken bild gillar du bäst? Kommentera gärna så blir dom glada!

Annons

6 tankar på “Porträtt // Provfoto // Johanna & Peter

  1. Hejsan.
    Tycker alla bilder är bra. Kan inte bli annat med sådana ”modeller. Goa o mysiga är dom. Skall bli kul att ses på Bröllopet.

  2. Jag gillar 753, den där dom står mot hand i hand mot den gula väggen.
    Armarna och deras ben bildar nästan ett hjärta, bara ett steg kvar och det är att Johanna lyfter fram sin fot mot Peters.
    Den ger mig en symbolik om att de fullbordar sin kärlek genom att gifta sig.

  3. Pingback: Bröllopsfoto: Johanna & Peter | Fotograf Solveig Holstein

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s