Porträtt: Lika som bär

Dom var så inne i ett engagerat samtal på Avenyn häromdagen, att dom inte märkte att jag nästan var inpå dom med kameran. När dom upptäckte mig sa jag ”paparazzi” och det utlöste ett gapskratt som för en kort stund förenade oss alla tre.

Annons

3 tankar på “Porträtt: Lika som bär

  1. Hihi, vad kul och vilken fin bild det blev. Träffas gärna på en lunch eller något annat. På fredag är jag dock upptagen (ska iväg på en kort resa)…annars hade det varit kul att följa med. 🙂

    Ha en bra vecka!
    Kram Karin

  2. Underbart Solveig!

    Intressant at höradina tankar runt No Name. Jag tänker nästan tvärt om här, att jag vill försöka ha så lite samspel som möjligt med objekteten, dom ska få vara precis som dom är, allvarliga, leende, trötta i blicken, glimten i ögat eller annat. Kanske kommer detta ändra sig under projektets gång, vi får se. Fotade för övrigt en väldigt stilig herre idag som verkligen log med både ögon och mun, men tyvärr blev det to way för oskarpt, så jag kan inte använda det, typiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s