Porträtt: No name # 32

I väntan på att bröllopssäsongen skall sätta igång så roar jag mig med att då och då gå ut med kameran och fotografera helt okända människor som jag träffar på gatan. Ni som följer min blogg känner till detta, men det kommer fler och fler nya hit så jag får upprepa mig lite. Jag har lyckats att engagera åtminstone en fotograf till här i Göteborg i det här projektet vilket jag tycker är jätteroligt! Jag väntar med att länka tills dess att hon visar upp sig själv. Detta var väl en bra cliffhanger?

Dagens porträtt tog jag igår eftermiddag. Man ser direkt när någon sticker ut och då är det bara att hoppa fram och fråga. Jag får ju inga nej så det finns ju ingen hejd på mig… 😉
Vacker, elegant, färgglad och vänlig poserade hon för mig och då kan det inte bli annat än bra.

Den här gången tog jag porträttet med Nikon D300 50mm f/1.4 och visst ser man skillnad, men jag tycker ändå att Lumix kameran klarar sig ganska bra ändå och den är ju fjäderlätt i jämförelse.

Annons

3 tankar på “Porträtt: No name # 32

  1. Vilken JÄTTEFIN bild på en snygg donna! Hoppas hon får se den 🙂

    Kram från Mette (som inte ska till Gbg i helgen, inflammation i hälsenan, återkommer i mars/april)

  2. Inspirerad av dig är jag också igång med lett ite ”no”-projekt. Inte så vågad som du så jag kör ”No head” och ber att få fota något de har med eller på sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s