Provfotografering // Lina & Tommy

Det är alltid spännande att träffa brudparen in real life när man haft mejlkontakt. Lina skrev världens sötaste förfrågan. Jag tror inte att hon blir sur på mig för att jag citerar lite.

Hej Solveig,

För några år sedan var min bästa vän Jennie tärna på ett bröllop som du fotade, när Helena och Kristoffer gifte sig på Marstrand. Jag tänkte när jag såg bilderna därifrån, att om jag någon gång ska gifta mig vill jag ha Solveig som fotograf för bilderna var verkligen underbara! Det är precis det jag vill ha, små men viktiga ögonblick dokumenterade av ett vant öga och fina spontana bilder på personer och detaljer.

Nu har jag haft turen att hitta en blivande make, och vi gifter oss den xxxxx 2014 på xxxxxxxxx. Vad säger du, skulle du vara intresserad av att fota ett vinterbröllop i slottsmiljö? Om du är tillgänglig får du gärna skicka en offert, vi är intresserade av att ha någon med oss större delen av dagen.

Ha en fin helg så länge!
Mvh

Jag vet att det kommer att bli ett fantastiskt bröllop och jag känner mig så privilegierad att få förtroendet att fotograferar det här härliga och naturliga paret. Mina provfotograferingar är alltid väldigt korta, och när vi tog provbilderna hade det dessutom blivit riktigt kallt eftersom solen höll på att gå ner, så vi frös alla tre, men Lina och Tommy var så lättfotograferade så vi behövde inte frysa särskilt länge. Lina är dessutom så otroligt vacker så det vore ju skam om jag inte fick några bra bilder då!
6553-56565-76588-56621-56638-56650-56651-56653-56667-56671-56675-56715 (kopia)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s