Provfotografering // Sofie & Ibrahim

Igår gjorde jag mitt livs snabbaste provfoto/planeringsmöte någonsin. Vi träffades i Trädgårdsföreningen på Ibrahims korta lunchrast, så det gick undan vill jag lova. Jag är ändå glad att jag insisterade på en provfotografering innan bröllopsdagen för jag vet att på den dagen är nästan alla brudpar lite spända och nervösa. Fotograferingen gick superbra så nu får ni hålla koll på bröllopsbilderna som kommer upp så fort som jag hinner.
6766 (kopia)676767636776675867366720679567926836

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s