Bröllopsfotograf, Göteborg

Sorry för den rubriken. Jag får flörta lite med googles sökmotorer nu när jag inte uppdaterat den här bloggen på så länge. Jag vet inte om det hjälper, men så har jag blivit tipsad om att göra. Man skulle haft en manager, jag är urusel på marknadsföring.

Vid nyår började jag så tjusigt med att välja ut bilder till en årsredovisning från mina favoritbilder 2012. Jag kom inte så långt kan jag säga, för min lilla valp bröt alla sina små tår på vänstertassen efter en olyckshändelse och det satte käppar i hjulet för ganska mycket av min verksamhet. Nu är den lilla hunden frisk glad och full av energi igen och jag börjar så småningom komma ifatt lite.

Jag skall försöka bättra mig och uppdatera den här bloggen när bröllopssäsongen startar om några månader, men fram tills dess får ni gärna följa mig på Instagram där jag lägger upp flera bilder varje dag, men bli inte avskräckta om ni ser en massa hundbilder där. Sedan jag blev hundägare har jag gått från att vara en kaxig bröllopsfotograf till en nördig hundtant, men – jag kan fortfarande fotografera annat också, som typ coola hårdrockare. Det gjorde jag på påskafton. Två band hade bjudit in mig. Eta Carinae som jag fotat flera gånger och Chugger. Dom bilderna kan ni se på min Facebooksida och jag blir jätteglad om ni ”gillar” mig när ni är där.

Idag avslutningsvis, bjuder jag på en bild från Öijareds kapell som var en av favoritbilderna på best-off listan som aldrig blev färdig. Den bilden har varit publicerad och genererade i en bröllopsfotografering på midsommarafton. Tyvärr fick vi skjuta den fotograferingen på framtiden eftersom bruden blev gravid, så har ni inte bokat fotograf till ert midsommarbröllop så blev jag just ledig. Sen för balansens skull (skojar) så blir det en bild på Shotgun Sally från ”Rockstage”// Parken från påskafton, och till sist en bild på Dylan, hunden som sol-och-vårat mig.

Så där – då var min marknadsföring avklarad för i år…

Johanna och Peter Öjared88948335 kopia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s