Går du i bröllopstankar?

Bröllopsförfrågningarna och bokningar för bröllopsfotografering 2013 börjar trilla in och det är jättekul. Bokar du innan årsskiftet får du mina priser för i år, så det kan löna sig att inte vänta för länge…

Jag har nyligen blivit matte till en liten hundvalp. Jag misstänker att jag inte hinner sitta framför datorn så mycket dom närmsta veckorna. Jag har hört att det är som att bli förälder för första gången. Eftersom det här är en porträtt -och bröllopsfotoblogg vill jag inte spamma den med söta hundbilder, så om den här sidan ligger uppe ett tag nu betyder det inte att jag slutat med mitt fotograferande.

Välkommen med din förfrågan!

Ps! Vill du kolla in på hundbloggen – klicka här!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s