Bröllopsfoto, Göteborg: Elina & Anton

Botaniska Trädgården i full prakt var en perfekt fond till Elina och Antons porträttfotografering i lördags. Som vanligt har jag svårt att hejda mig med bilder här på bloggen, jag skulle lätt kunna lägga upp 20 bilder till, men det kanske blir tröttsamt för den som inte är närmast anhörig.

Kära Elina och Anton, nu när jag stillat värsta nyfikenheten för er så hoppas jag att ni får världens härligaste bröllopsresa till Madeira, och när ni kommer tillbaka så väntar ett helt galleri med bilder och ett bildspel på er.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s