Göteborgskalaset 2012

Göteborgs kulturkalas är över för den här gången. Det är en trevlig och återkommande tradition, men bor man som jag nästan mitt i smeten blir man konstigt nog lite lat och tar det mesta med ro. Min enda aktivitet i år var att se förhandsvisningen av Woody Allans nya film ”förälskad i Rom” på Bio Roy och att besöka matmarknaden på Gustaf Adolfs torg. När jag gick dit var jag förutseende nog att ta med mig kameran för att dokumentera det härliga folklivet som blir när kulturer från alla världens hörn möts, jag älskar det. På hemvägen tog jag en sväng förbi Packhuskajen för att kolla på dansbandsfantasterna när kameran ändå hängde på axeln.

Här är dom bilderna.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s