Bröllopsfoto, Göteborg: Tjuvtitt

Morgan ringde mig i början på veckan och sa: – Vi gifter oss borgligt på lördag och vi vill bara ha en porträttbild. Vanligtvis brukar jag säga något vänligt i stil med, tack för din förfrågan, men tyvärr sådana fotograferingar gör jag inte, men han lät så vänlig och upprymd inför bröllopet, och så lade han till – ”vi är inte så unga längre och vi har träffat varandra på äldre dar..” och då smalt jag.
Vanligtvis brukar jag träffa mina brudpar och ha en provfotografering för att bygga upp ett förtroende för varandra, men jag tänkte att ok jag gör det här själv utan min kära man som assistent, och så gick jag dit med lättaste objektivet – ett 50mm – för att spara den onda ryggen, men den latheten ångrade jag genast, för när jag fick se det här häftiga paret höll jag ju på att smälla av!

Kära Margaretha och Morgan, tyvärr måste jag meddela att – det blir inga traditionella bilder här inte!

Här en tjuvtitt, bli lite nyfikna nu ok?

Annons

2 tankar på “Bröllopsfoto, Göteborg: Tjuvtitt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s