Porträttfoto // Barnfoto // Erika & Lucy

Första gången jag fotograferade Lucy var hon bara 2 1/2 vecka gammal och den yngsta jag någonsin fotograferat. Det var en väldigt bekväm fotografering. Lucy sov mest hela tiden. Nu har det lilla sockerpärlan hunnit bli hela 20 mån alltså snart 2 år och har betydligt mycket mer bus i benen. Dagen då vi träffas för en ny fotosession öste regnet ner, så vi förlade fotograferingen inomhus i min lilla hemma-studio-hörna. Erika vill helst ha svartvita bilder och då fungerar det ju fint. Under fotograferingens gång började solen titta fram mellan dom mörka molnen så vi gick ut en sväng, och på utomhusbilderna tycker jag färg passade bättre. Vad säger ni?

Inne eller ute?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s