Porträtt // No name # 58

Jag tog den här bilden för ett tag sedan. Kvinnan på bilden är väninna till mamman med den ursöta lilla pojken som jag stötte på och fotograferade spontant en solig varm dag i Trädgårdsföreningen för ett tag sedan.

Dom bilderna tål att ses igen här.

Men våren kom av sig, nu har det varit kallt och blåsigt länge här i Göteborg. Jag är hundvakt i dag, men varken Molly eller jag känner jag känner för att gå ut. Nu får det allt bli vår på riktigt snart. Det går ju inte att fotografera brudpar när det är så här svinkallt ute, dom stackarna blir ju alldeles blåknottriga och sådana bilder vill vi inte ha. Nej, det skall se så här varmt, gosigt och avslappnat ut som på den här bilden.

Annons

1 tanke på “Porträtt // No name # 58

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s