Barnfoto // Porträtt // Trädgårdsföreningen

Det pågår en orkidéutställning i Palmhuset i Trädgårdsföreningen. Jag gick dit med kameran i avsikt att fota några vackra blommor för att visa här på bloggen som omväxling till alla bröllopsbilder, porträtt och gatufoton.

Jag tog några bilder på blommorna, men det kändes ändå ganska meningslöst. På väg ut från trädgården mötte jag en vacker och glad mamma med världens sötaste lilla son. Så vad gör jag? Går fram och frågar så klart, och det gick ju bra.

Den lilla killen var jättetrött och hade en napp i munnen som jag brutalt ryckte loss. Jag tror mamman var beredd på att att han skulle börja gråta, men kolla bara vilka bilder jag fick på den lilla sötnosen.

En fem minuters spontan fotografering på gatan istället för en massa vackra blommor. Ja, vad säger ni?

Annons

3 tankar på “Barnfoto // Porträtt // Trädgårdsföreningen

  1. Pingback: Porträtt // No name # 58 | Fotograf Solveig Holstein

  2. Pingback: Porträtt // No name # 58 | Bröllopsfoto och andra porträtt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s