GIFF på G

I morgon invigs Göteborgs Internationella filmfestival GIFF. Den fyller 35 år i år och är den största i Norden. I år kommer 420 filmer från 80 länder att visas, och som vanligt blir det en blandning mellan kort och långt, mellan spelfilmer och dokumentärer och som vanligt har de fyras gäng samlas för att välja filmer, men den här gången har vi blivit sex personer som enats om 22 filmer som vi skall se under festivalens 10 dagar.

L kom precis hem med biljetterna, bunten ser maffig ut. Nu skall biljetterna och festivalpassen fördelas mellan sex hängivna festivalbesökare.

Molly blev sur för hon fick inte tillräckligt med uppmärksamhet så hon gick och lade sig i sin korg.

L och jag smygstartar ikväll med en s.k smygpremiär för att med att se The Decendens. Då kommer även regissören Alexander Payne till Draken och berättar om filmen samt svarar på frågor det är ju alltid intressant.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s