Porträtt // promobilder // preview

I morse var jag uppe med tuppen för att plåta lite promo/affischbilder för den här härliga trion. Jazz möter poesi, om jag fattade det hela rätt. Det var jättefint ute men kallt. Brrrr jag fryser fortfarande.

Bo som spelar saxofon och klarinett har jag fotograferat flera gånger tidigare. Jazzmusiker verkar jamma i flera olika konstellationer och det är ju bra för mig så att jag har något att göra när jag inte är hundvakt, *skojar*.

Här är några snabbt valda pics från dagens plåtning. Mer kommer säkert.

4 tankar på “Porträtt // promobilder // preview

  1. Pingback: Porträtt//Promotionbilder | Fotograf Solveig Holstein

  2. Pingback: Porträtt // Promotionbilder | Bröllopsfoto och andra porträtt

  3. Pingback: Porträtt // Promotionbilder | Bröllopsfoto och andra porträtt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s