Porträtt: Rossi

När Rossi tog kontakt med mig för en porträttfotografering ringde hon istället för att som dom flesta mejla en förfrågan. Jag gillar det jättemycket men det händer inte så ofta, och hon inledde med en fras som dom flesta telefonförsäljare brukar använda när dom skall sälja på mig en ny hemsida eller göra googelsökningen mer effektiv. Det kunde gått åt pipsvängen för jag var ganska kylig och så fort jag fick ett tillfälle så sa jag ”är du försäljare eller nåt..” nej svarade hon, jag är ute efter en fotograf och jag tycker om dina bilder.

Det lärde mig mycket, i fortsättningen skall dom som ringer få prata till punkt (även om det är en telefonförsäljare).

Rossi ville i alla fall ha en bra bröstbild på sig själv och jag valde ut dessa som mina favoriter.

Vilken tycker du är bäst?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s