Porträtt: Ewa och hennes döttrar

Ewas äldsta dotter Caroline skall flytta till Schweitz och jobba som au pair och det blev en anledning för Ewa att vilja ha lite bilder på sina döttrar. Flickorna ville att mamma Ewa skulle vara med på några bilder och med lite övertalning gick hon med på det.

Först ut är Caroline som skall flytta. Hennes stora passion är innebandy, hon skall försöka träna för att bli proffs. Jag med mina fördomar trodde ju aldrig det om denna kvinnliga tjejen! Sen kommer Charlotte och Cajsalisa. Dom får Ewa behålla hemma några år till.

När man ser dom tillsammans så här ser Eva ut som deras stora syster, eller vad säger ni?

Annons

3 tankar på “Porträtt: Ewa och hennes döttrar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s