No direction home

Min äkta hälft tränar inför midnattsloppet och Oslo maraton. Han är som man brukar säga en riktig hurtbulle. Jag är bara bulle, sitter mest framför datorn och äter chokladpraliner och dricker vin. Det är mysigt på alla vis, men förödande för midjemåttet, så jag tog mig i kragen och gick jag med hurtbullen ut på en rekrunda inför midnattsloppet som går av stapeln nu på lördag. Det blev en rejäl promenad. Loppet är på 1 mil och det tog oss 2 tim att gå i kringelekrokar runt gatorna här i Göteborg. Jag passade på att testa att fota lite med min nya Iphone när vi gick rundan som i stort såg ut så här. Bilderna är oredigerade direkt ur kameran, det blev ganska coolt tycker jag men det är kanske nyhetens behag?

Lite kul att mannen på bild 1 råkade springa förbi just vid löplabbet…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s