Porträtt: No name # 40

Den här mörkhyande skönheten stötte jag på igår. När jag fick syn på henne hade jag precis varit på torget och handlat mat och blommor. Båda händerna var upptagna av kassar när jag gick fram till henne och frågade om jag kunde få ta en bild på henne. Hon tittade undrande på mig för hon såg ju ingen kamera. Den fick jag rota fram ur handväskan i ett nafs när hon snällt svarade ja.

Jag är glad att jag frågade henne, ett ögonblick hade jag tänkt att vara lat men då hade jag inte fått den här fina bilden.

Fler No name hittar du här och här 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s