Baksida på Avenyn

Gatufoto är en konstart för sig. Jag är inget vidare bra på det. Den här bilden är väl mer ett utslag av min humoristiska (för jag vill inte säga perversa sida). Jag kan nämna att efter det att jag tagit den här bilden så fick hon en svans av killar bakom sig. Den ”svansbilden” hade blivit ett scoop om man hade sett vad det var killarna följde efter, men det hann jag inte fånga. 🙂

Annons

4 tankar på “Baksida på Avenyn

  1. Helt underbar bild!
    Svansen kan jag mycket väl förstå, samtidigt får man väl säga att hon visar nog mer än hon tänkte sig när hon lämnade hemmet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s