Flower power

Den här blomman som jag fotograferade i Nice för något år sedan har jag visat en gång tidigare, men när jag återupptäckte den på min hårddisk häromdagen tyckte jag att den förtjänade ett nytt blogginlägg. En anledning till att jag gillar den här bilden är att min fantasi skenar iväg och blomman påminner mig om den fantasieggande sekvensen i Pink Floy-filmen The Wall, som Gerald Scarfe tecknade.

Jag googlade honom och hittade filmsnutten här.

Och med detta vill jag önska er en trevlig helg! Hoppas det inte blåser på er lika mycket som det gör här i Göteborg.

Annons

1 tanke på “Flower power

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s