Porträtt: No name # 29

Jag stötte på henne utan för Hemköp vi hade båda varit där och handlat. Hon var så söt och chic jag fick för mig att hon kanske höll på med mode av något slag. Det var ganska sent på eftermiddagen med dåligt ljus men jag tänkte att det kan nog gå ändå, så jag ställde ner mina matkassar och frågade som vanligt om jag kunde få ta en bild på henne. Hon blev ju lite förvånad men jovisst, det fick jag gärna.

Vad säger ni helbild, halvbild eller närbild på dom här porträtten?

Vill du se fler No name hittar du dom här på min gamla blogg.

Annons

3 tankar på “Porträtt: No name # 29

  1. Jeg elsker dem jo uanset! Men jeg tror at hvis jeg skal vælge, er det nærbillede… der er ”noget” over en persons ansigt, der fortæller så meget historie…

  2. Jag tycker det är kul med variation efter omständigheterna. Tog för övrigt mitt allra första no name porträtt i förrgår och så visade det sig att bilden blev helkass 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s