Filmfesten rullar på

Den här festivalen kommer att gå till historien som den bästa av alla vi sett. Det brukar ju alltid bli några stolpskott, men i år har alla filmerna hittills varit klart sevärda. Lite kul är att vi lyckats pricka in ganska många av dom filmerna som kritikerna nu tipsar om. GP:s lista här för den som är intresserad…
Alla föreställningar som vi gått på har varit fullsatta och stämningen är på topp.

Annons

3 tankar på “Filmfesten rullar på

  1. Härligt! Vi gör debut imorgon (vi se årets första film på festivalen) och sen blir det några till i veckan. Dock ingen på kritikernas lista. Några av de jag ville se var omnämnda där men naturligtvis slutsålda. Favoriten hittills för din del?

    Kram Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s