Bröllopsåret 2013

Jag har blivit riktigt usel på att blogga, och det skyller jag på den här lille krabaten.

7764

Jag trodde det skulle bli ett riktigt ”hundår” när jag tog bort min hemsida, och slutade med all marknadsföring. Men till min stora förvåning hittade ändå dom blivande brudparen till min lilla blogg, och det kom in så många bröllopsbokningar att det t.o.m blev lite problem med att klämma in en välbehövlig liten semesterresa till Paris.

Inför det nya året har jag inga förväntningar alls, men jag hoppas ju att dom blivande bröllopsparen hittar till mig i år också. Det börjar bra med ett stort slottsbröllop första lördagen i januari 2014.

Ingen orkar kolla på en massa bilder nu för tiden så jag har bara gjort ett litet ”klickbart” minicollage på några kärleksfulla ögonblick från i år. Samtidigt vill jag passa på att tacka alla mina fantastiska kunder, vänner och bekanta för året som gått, och önska er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR 2014.

Annons

2 tankar på “Bröllopsåret 2013

  1. Vad menar du att ingen orkar kolla på bilder? Det är ju hela meningen med bloggen och det är därför vi tittar in (tror säkerligen att alla som tittar in här känner så!)

    Så härligt att du haft ett bra år, både jobbmässigt och med vovven!

    Jag önskar dig ett Gott Nytt År och ett fint 2014 med massor av det du vill!

    Kram till vovven också så klart! 🙂

    • Jo visst har du rätt i det Anneli, men vad jag menar är att internet svämmar ju över med bilder och bloggar så jag ville inte trötta ut er med för många bilder! Men tack för att du tittade in och för dina vänliga ord! Gott Nytt År!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s