Bröllopsfoto, Göteborg: Helena & Christoffer del 1

Helena och Christoffer hade tur med både väder och fotograf. Ja – jag säger det för jag hade oturen att tappa min lins precis innan fotograferingen så det kunde ju gått precis hur illa som helst. Nu gick det bra trots allt, och min kaxiga slogan ”det regnar inte på mina brudpar” blev återigen befäst. Sen kan jag faktiskt skryta med att jag har dom allra bästa brudparen också, Helena och Christoffer inget undantag, det går inte att få dåliga bilder då, så det finns inga ursäkter, och nu sitter jag här i valet och kvalet och försöker göra ett representativt urval för bloggen med hur mycket bra bilder som helst att välja mellan.

Helena och Christoffer är friluftsmänniskor och sportiga som få. (Helena är certifierad instruktör och jobbar för Friskis och Svettis), så det naturliga valet för att ta deras porträttbilder blev Änggårdsbergen där dom brukar springa. Jag börjar med dom bilderna och lägger upp vigselbilderna efter midsommar för då antar jag att brudparet har kommit hem från sin smekmånad i Kanadas vildmarker där dom vandrat.

Coolt par om ni frågar mig!

Eftersom jag inte vill posta dubbelt så får ni kolla på preview bilderna här först.
181315071529-11482163116911548-1552psd155715411603 (kopia)158716761711 (kopia)1718 (kopia)1683-21802

Annons

1 tanke på “Bröllopsfoto, Göteborg: Helena & Christoffer del 1

  1. Pingback: Bröllopsfoto, Göteborg: Helena & Christoffer del 2 | Bröllopsfoto och andra porträtt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s