Sommar 2012

Det kanske är jättetrist att börja med ett väderinlägg efter mitt långa blogguppehåll, men så får det bli.

Kommer ni ihåg sommarens varannandags-vädret? Som bröllopsfotograf är man ju väldigt beroende av vädret. I synnerhet om man som jag inte har någon ateljé längre, men jag har lyckats hålla regndropparna borta från mina brudpar och tänker använda min nya slogan ”det regnar inte på mina brudpar” varje gång jag har ett planeringsmöte.

Jag tänker på Tomas Ledins låt – Sommaren är kort när jag ser dom här bilderna. Jag bor nog i fel land för jag längtar redan till nästa sommar.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s