Bröllopsfoto, Kungälv: Katarina & Mats

Mats var rejält nervös innan vigseln, men så fort den var avklarad så blev han hur lättroad som helst. Jag skulle nästan kunna tro att jag var nån form av ståuppare så som han skrattade så fort jag öppnade munnen. När vi skulle skiljas åt sa han ”det här var jätteroligt”. Bästa komplimangen!

Katarina var så otroligt vacker i sin urtjusiga klänning med röd snörning i ryggen och med matchade skor och brudbukett. Dom detaljerna gjorde jag till en cliffhanger här.

Jag älskar när brudarna vågar vara lite lekfulla och inte så rädda för att förstöra hår och makeup. Katarina bjöd verkligen på sig själv och jag hoppas att det syns på bilderna. Jag sparar resten av bilderna till ett bildspel så stay put som dom säger over there…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s