Gravidfoto // Alexandra & Ryan

Alex är dotter till Carinas syster, hon och pojkvännen Ryan väntar barn i september. Det unga paret bor till vardags i Oslo, men var och hälsade på tjocka släkten i Göteborg i helgen, och eftersom jag nästan ingår i släkten så blir det så klart jag som får ta bilderna på den lilla magen.

Det finns massor av platser att välja på, men nu blev det Trädgårdsföreningen igen för att jag bor så nära, för att jag är lat, och för att jag fått ryggskott som måste vara kurerat till nästa lördag då jag skall fotografera bröllop i Kungälv.

Här en liten preview på det unga söta och mycket förälskade paret.

Annons

1 tanke på “Gravidfoto // Alexandra & Ryan

  1. Pingback: Gravidfoto // Alexandra & Ryan | Bröllopsfoto och andra porträtt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s