Orkidéer

Trädgårdsföreningen här i Göteborg har nyligen haft en eminent orkidéutställning. Man kunde gå dit för att titta, lyssna på föreläsning och även handla udda exemplar som man inte finner i dom vanliga butikerna. Jag är helfrälst på orkidéer och har nästan bara det hemma, så gissa om jag var lycklig när jag kunde gå hem med ännu en unik blomma.

Blommor är annars något som ni sällan ser på den här bloggen, men jag gör ett litet undantag här för att visa några exemplar av mina favoritblommor just nu. Jag äger inget macroobjektiv så mina bilder är tagna på lite avstånd men man kan ju ändå se skönheten i dessa fantastiska blommor.

Enjoy!

Vilken gillar du bäst?

Annons

3 tankar på “Orkidéer

  1. Pingback: Porträtt // No name # 55 & 56 | Fotograf Solveig Holstein

  2. Pingback: Porträtt // No name # 55 & 56 | Bröllopsfoto och andra porträtt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s