Porträtt // Ingela & Mikael

Ingela & Mikael gifter sig i maj. Vi träffades igår kväll för ett planeringsmöte inför det stundande bröllopet. Det är alltid lika spännande och roligt att träffa brudparen in real life och jag blev inte besviken den här gången heller.

Jag brukar göra en provfotografering vid dom här träffarna, men igår var det alldeles för mörkt och för kallt så den fotograferingen gör vi i april i stället, men eftersom jag hade kameran med mig tog jag ändå några snabba bilder för skojs skull.

Annons

2 tankar på “Porträtt // Ingela & Mikael

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s