Porträtt // No name # 51

Det är kallt ute nu så att fotografera folk ute på stan är inte rätt tidpunkt. Inne i Nordstan däremot går det ju an för där är varmt och skönt, men ljuset är uselt.

Om dagens No name kan jag bara säga att jag tyckte att hon var en söt punk baby doll som skrek efter uppmärksamhet, så egentligen var det ju ingen sport att gå fram till henne och be att få ta en bild. Däremot känns det ganska fånigt faktiskt att gå fram till främmande människor och be att få plåta dom med en mobilkamera, så jag tror inte att det här kommer att bli ett särskilt långvarigt experiment.

Bilden är redigerad i mobilen för den som vill pröva. Programmet heter ”PS Express”. Det är busenkelt och går förmodligen betydligt snabbare än vad jag gissar det tagit för den unga tjejen att göra sig i ordning.

Får hon en gilla?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s