Bröllopsbilder // tackkort

Jag är skitdålig på marknadsföring och har hittills förlitat mig på mun-mot-mun metoden. Det fungerade utmärkt när jag hade en fast studio, men mindre bra som frilans. Måste lära mig det. Julen är bra, då sköter marknadsföringen sig själv, och här sitter jag nu i mitt lilla arbetsrum och redigerar efterbeställningar på löpande band. I veckan har jag prövat att göra egen layout för digitala tackkort. Det blev ok, men jag vet inte om dom är bättre än dom analoga.

Så här ser mitt första digitala tackkort ut i alla fall efter önskemål från det här härliga paret.

Annons

4 tankar på “Bröllopsbilder // tackkort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s