Porträtt // Ellinor

Som porträttfotograf träffar man så mycket spännande människor. Häromveckan fotograferade jag Ellinor, en färgstark kvinna med många strängar på sin lyra. På hennes visitkort läser jag att hon är skribent, inläsare och bildmakare.

När vi körde vår fotosession hade hon redan hunnit bli lite varm i kläderna eftersom vi först tog promobilderna med den jazzduo som hon läser poesi tillsammans med. Ellinor gillar inte att bli fotograferad, men det örat lyssnar jag inte på nuförtiden för det har jag säkert hört 300 gånger under mina 20 år som studiofotograf. Nu med digitalkameran som arbetsredskap är det ju smidigt att bara kunna visa upp en bild som ser ok ut, det brukar göra att dom flesta slappnar av och litar på mig. Ellinor var inget undantag. Vi hade skitkul på vår fotosession och kommer säkert att träffas fler gånger.

Jag tycker att Ellinor är både spännande och vacker och man måste inte vara 20 år och rynkfri för att få synas på min blogg, så här kommer några byline bilder på Elllinor.

Tre helt olika bilder av samma person. Vilken röstar ni på?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s