Porträtt // No name # 49

Det är sällan jag gör helbilder på mina No name porträtt men den här gången krävdes det en helbild. Han såg verkligen ut som en förtroendgivande handyman när han kom emot mig med alla sina verktyg. – Du ser cool ut sa jag, får jag ta en bild på dig? Haha cool vet jag inte om jag ser ut, men ta en bild om du vill, sa han snällt.

Undrar just vad hans uppdrag för dagen var? Jag fick lust att klappa hans mage, men väluppfostrad som jag är fick tanken räcka.

Annons

8 tankar på “Porträtt // No name # 49

      • Måste nog läsa på lite om den nya lagen , men visst är det väl så att om nån råkar finnas med på en bild i bakgrunden (säg att du plåtar mig och det finns nån i bakgrunden som inte vill vara med) och bilden är tagen på en offentlig plats typ Avenyn eller liknande så är man friad som fotograf och får publicera på internet eller var du så önskar?

      • Om den personen i bakgrunden uttrycker en önskan om att inte vara med på bild så tar jag hänsyn till det givetvis. Annars är det fritt fram om jag fattat rätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s